Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše úspěchy

Po chvilkové nečinnosti jsem zde pro vás nazpět. Kolega Smrk mě zdrbal, že jsem vytvořil tuto rubriku a nechal ji prázdnou. Začínám na tom pracovat, ale největší můj nepřítel je paměť. A proto budu muset zaúkolovat p.Smrka sepsáním našich úspěchů.

Zdravím všechny fanynky a fanoušky našeho nohejbalového týmu a konečně Vám mohu nabídnout několik našich povedených turnajů v letech 2008 - 2010.

Vše začalo vlastně již 28.7.2007,kdy jsme byli pozváni na chatařský turnaj do osady,která se jmenuje Oblazeň a zde zakladatel a duše našeho týmu - Čagi obdržel na konci celkem namáhavého turnaje ocenění "nejlepší zadák".A od tohoto data jsme si začali schovávat všechny diplomy a poháry,které se nám podařilo získat. 

Tak tedy začneme rokem 2008: tento rok to ještě nebylo "to pravé ořechové",ale první vlaštovky se objevily - v červenci jsme vyhráli turnaj v Hněvkovicích a 9.8. jsme se umístili na pěkném 6.místě na "ABUS CUPU"(kdo měl možnost hrát na tomto turnaji, tak ví,že to je super výsledek). 

Rok 2009 byl již pro nás daleko lepší,však posuďte sami:  

6.6. - turnaj "O SVRATECKOU MISKU"  -  1.místo

20.6. - turnaj "O POHÁR VODNÍHO RÁJE"   -   3.místo

28.6. - Pouťový turnaj v Žatci  -   4.místo

4.7.  -  turnaj "O SKLENĚNÝ MÍČ" v Hodicích  -  1.místo

18.7.  -  turnaj v Hněvkovicích   -   1.místo

1.8.   -   turnaj v Radkově   -   2.místo

Po velmi úspěšném roce 2009 jsme byli trochu napnuti,jak se nám povede v roce následujícím a myslím,že to tak špatné nebylo.

19.6.  -  "O POHÁR VODNÍHO RÁJE"  -  4.místo

3.7.  -  obhajoba v Hodicích  -  1.místo

10.7.  -  a opět obhajoba,tentokrát již třetí výhra  -  1.místo

18.9.  -  turnaj v Dobroníně  -  3.místo  -  tohoto úspěchu si vážíme asi nejvíce,protože se nám opravdu dařilo a navíc náš smečař - BOB Javor si odnesl cenu za nejlepšího smečaře turnaje a musím uznat,že opravdu právem

Věřím,že se nám podobně bude dařit i v letošním roce a že se budeme moci s nějakými úspěchy opět pochlubit.