Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třešť 2016

Po delší době přichází malý příspěvek, aby si náhodou někdo nemyslel, že Béčka již nejsou aktivní. Právě naopak, halovým turnajem v Třešti jsme odstartovali další nohejbalovou sezonu.

O velikonoční neděli se konal ve sportovní hale v Třešti další ročník tradičního turnaje trojic, kterého se vždy účastní velké množství kvalitních týmů a nejinak tomu bylo i letos. Ve dvou skupinách si to "rozdalo" celkem 17 družstev a po dlouhých bojích v základních skupinách postoupilo osm týmů do vyřazovacích zápasů. Mezi těchto osm družstev jsme se probojovali také my (Béčka), i když naše výkony ve skupině byly poněkud nevyrovnané, přesto to na postup do čtvrtfinále stačilo.

Zde jsme již na vítěze druhé skupiny (Amatéry) nestačily, ale vzdorovali jsme celkem statečně. Jelikož se celý turnaj protáhl, tak jsme stejně nemohli postoupit, protože za prvé by to Honza Straka nerozdýchal a za druhé  Bob Javor musel na "noční" směnu "léčit" trolejbusy. Přesto první turnaj této sezony hodnotím celkem kladně, i když vždy je co zlepšovat a tak nezbývá, než se na další turnaje lépe připravit (bude asi třeba udělat soustředění v nějaké útulné hospůdce, což jsme v poslední době trošku zanedbávali) a výsledky se zcela jistě dostaví.