Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj Jihlava 11.8.2012

Naše letošní účinkování na turnajích mělo tuto sobotu další pokračování přímo v Jihlavě, konkrétně na antukových kurtech pod bývalým kinem Vysočina. Ještě v pátek večer jsme přitom nevěděli, jestli vůbec budeme moci hrát, neboť nášemu benjamínkovi Čagymu z nenadání otekla jeho pravá nožička a nebyl schopen hry. Museli jsme tedy s Javorem řešit otázku, kdo by mohl našeho skvělého nahrávače na jeho postu nahradit. Obrátili jsme se tedy na muže, který má letos skvělou formu a nabídky se mu hrnou ze všech stran. Měli jsme obrovské štěstí, že měl náhodou pan Flaška alias Flagy volnou sobotu, žádný jiný tým jej zatím nekontaktoval a byl ochoten podat svůj maximální výkon ve prospěch "Béček". Musím přiznat, že nám pan Flaška opravdu vytrh, jak se tak říká, trn z paty, což nám samozřejmě během turnaje několikrát připomínal.

Za deštivého a velmi chladného dopoledne se tedy rozpoutal turnaj, jehož se účastnilo celkem 13 týmů, které pořadatelé rozdělili do tří skupin. Od počátečního zápasu ve skupině se nám celkem dařilo, hlavně Javorovi to "tam" padalo a i Flagy také nebyl vůbec špatný. Díky tomu jsme skupinou prošli bez porážky a z prvního místa jsme postoupili do čtvrtfinále, kde byl naším soupeřem tým Janci, který je v poslední době naším častým soupeřem v první fázy vyřazovacích bojů. Po výhře 2:1 jsme postopili do semifinále, ale zde se nám již tolik nevedlo a výsledkem 1:2 jsme prohráli s domácími Amatéry. Následně jsme nestačili v zápase o třetí místo na mužstvo Abusu, ale se čtvrtým místem a hlavně naším výkonem jsme byli spokojeni a myslím, že jsme zahráli celkem slušně. Hlavně bych chtěl pochválit pana Javora, který měl svůj dobrý den a patřil mezi nejlepší smečaře celého turnaje. Doufám, že mu tato forma vydrží i do dalších turnajů, které nás ještě letos čekají.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Souhlas

(javor, 12. 8. 2012 22:09)

Velmi povedený, ale hlavně pravdivý popis průběhu turnaje. Doufám, že to Pan FLAGY viděl stejně jako autor příspěvku. Zdar Javor.